avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1324 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bonuri de masa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bonuri de masa

Buna ziua,
Am fost angajata cu contract de munca pe o perioada determinata, insa mi-am dat demisia inainte de terminarea contractului. Fiindca incetarea contractului s-a facut la jumatatea lunii, mi se spune ca bonurile de masa pentru zilele lucrate nu le mai pot primi. Totusi in contract scrie de tichete masa pentru fiecare zi lucrata, nu este specificata alta conditie.
Este normal sa nu mai primesc?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 22:45, 16 Octombrie 2014
daca in societate nu este prevazuta o procedura de acordare a tichetelor de masa care sa cuprinda nr. de zile pt care se acorda, nr salariatilor dar si salariatii care pot beneficia de acestea, atunci aveti dreptul la tichetele de masa penru fiecare zi lucrata (zi lucratoare).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata salariului dupa demisie-urgent!!! miky_crys miky_crys Buna ziua! Mi-am demisia acum 1 saptamana de la o societate comericala, data de 31 oct este ziua de plata a primelor 2 saptamani de munca din aceasta luna si ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa - nu!?, in cazul demisiei cu acordul ambelor parti Mitzulina Mitzulina Buna ziua. Va rog sa ma luminati intr-o situatie ciudata: un prieten a lucrat la un mare supermarket din Bucuresti, avand un CIM in care se specifica: \"Alte ... (vezi toată discuția)
Primesc bonurile de masa? larafabian larafabian Am lucrat cu cim la o s.c. si am plecat cu lichidare la zi, cim a incetat cu acordul partilor. Societatea acorda bonuri de masa. Pe ultima luna insa, datorita ... (vezi toată discuția)