avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract de leasing
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract de leasing

buna seara,as putea verifica stadiul unui contract de leasing al unei masini pe o societate comerciala,sotul meu vrea sa ma pacaleasca sa nu aflu de plata masinii in ascuns cu patronul si vrea sa stiu despre acest contract unde e cum e cat mai e de plata.e facuta in casatorie masina si sotul si divorteaza si asteapta sa termine cu mine ca sa nu am de-a face cu masina lui.cine imi poate face verificarea,nr de contract,cat mai e de plata,procuratura,unde pot face cererea?nu ma pot lasa pacalita chiar asa de un sarpe care e la o firma unde se face si evaziune.
Cel mai recent răspuns: daniella28 , utilizator 21:58, 16 Octombrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina cumparata in timpul casatoriei, ascunsa la partaj daniella28 daniella28 buna ziua,sotul meu din motive materiale divorteaza[ editat]chiar am o masina facuta in cadrul casatoriei pentru care nu pot demonstra nimic si pe care el si ... (vezi toată discuția)
Am fost înșelat la cumpărarea unei mașini din uk, de fapt era cumpărată în leasing. sunt șanse să-mi recuperez banii? henrimm henrimm Buna seara! De cateva zile ma confrunt cu o mare problema, Mai exact\" Am cumparat de o saptamana o masina adusa de cineva din UK, Am verificat masina la ... (vezi toată discuția)
Partaj alinabbr alinabbr Am si eu o rugaminte....eu si sotul meu suntem casatoriti de 3 ani......inainte de casatorie cu 4 luni ...cand eram impreuna el a luat o masina in ... (vezi toată discuția)