avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA pe constructii noi
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA pe constructii noi

Buna ziua,

As avea o intrebare legata de modul de aplicare al TVA de 5% la constructii noi.

In speta am un teren proprietate personala pe care vreau sa ridic o casa unifamiliala.

Realizarea casei daca se face cu o firma aceasta firma imi poate factura apoi lucrarile (manopera + materiale) cu TVA doar de 5% ? Sau se aplica TVA de 24% ?
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 09:36, 17 Octombrie 2014
S-a mai raspuns aici www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regim tva schimb de teren cu imobil intre pf si pj Mirela Stanga Mirela Stanga Doresc sa vand un teren mostenit, teren constructii intravilan, cu banii obtinuti vreau sa achizitionez o casa nou construita de la un dezvoltator.In acelasi ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii de constructii case ernest ernest Am X SRL, care are un teren intravilan costruibil si a cumparat toate materialele necesare construirii unei case spre vanzare. X SRL face cu Y SRL ... (vezi toată discuția)
Vanzare casa cu sau fara tva ttclaudiu ttclaudiu Buna ziua, in anul 2009 am achizitionat un teren pe firma, pe care am ridicat o casa (la rosu). Din lipsa de fonduri, am hotarat vanzarea ei. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)