avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal pentru furt- achitat 1/2 din prejudiciu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal pentru furt- achitat 1/2 din prejudiciu

Bunà seara. Am un proces pe rol in Romania,cu termen pe 22 octombrie.Dosar penal,furt calificat.Prejudiciul a fost de 1000 euro,din care am achitat jumàtate. Panà pe 22 octombrie trebuie sà transfer din contul meu in contul pàgubitului diferenta de 500 euro.Pe chitanta cu care am platit prima jumatate din bani este specificat motivul plàtii "jumàtate platà prejudiciu".ce ar trebui sà scriu de data aceasta pentru ca sà se inteleagà cu usurintà cà am plàtit in totalitate prejudiciul acestei persoanei pàgubite ???? MULTUMESC!
Scrieti : a doua jumatate a prejudiciului.
Problema trebuie rezolvata si sa nu aveti cazier.
Ar fi bine sa luati legatura cu un avocat pentru a se ocupa de problemele legate de raspunderea penala.
Simplul fapt ca achitati prejudiciul nu inseamna ca nu veti fi condamnat penal.

Nu am prea inteles la ce v-ati gandit...
Ar trebui sa faceti demersuri pentru impacare cu persoana vatamata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune si fals in acte sub semnatura privata FlorinaMaria1999 FlorinaMaria1999 Buna ziua , am o plangere la politie pentru suma de 500 euro din anul 2016 , fapta recunoscuta de mine, mergand impreuna cu persoana prejudiciata la politie. ... (vezi toată discuția)
Disjungere? dumutaadrianred dumutaadrianred Buna. In cazul unui dosar aflat la curtea de apel,fiind un prejudiciu de 2400 lei,sunt 2 inculpati. Instanta a dat termen pentru achitarea prejudiciului. Si ... (vezi toată discuția)
Reabilitare???? dannem dannem Buna ziua Am vrea sa ma ajutati cu cateva raspunsuri .In 2006 am fost acuzat de complicitate la furt , si sentinta care s-a dat ma obliga la plata de 500 lei ... (vezi toată discuția)