avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... neintelegere dintre avocat si intimat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

neintelegere dintre avocat si intimat

Buna ziua . Am semnat un contract cu un avocat pt reprezentare recurs ,eu fiind intimata. Lipsa corecta de exprimare din partea mea l-a facut pe avocatul meu sa ceara in INTAMPINARE -Respingere recurs ,desii eu doream acceptarea recursului pt a putea cere anularea hotararii si trimiterea spre rejudecare a dosarului de partaj succesoral incheiat cu o tranzactie . In urma semnarii tranzactiei am descoperit unele nereguli si doream ca instanta sa ia act de acestea . Termenul s-a scurs de mult , peste 5 zile am deja infatisare . mai pot face ceva in sensul de a cere acceptarea recursului pt ca instanta sa tina cont de cerintele mele ? multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: carsteaverginica , utilizator 19:32, 18 Octombrie 2014
N ar trebui sa fie o problema exprimarea din preambulul intmpinarii daca din motivarea ei se intelege ceea ce solicitati. Puteti arata instantei ca a fost o eroare si in concluzii sa exprimati corect pozitia dvs procesuala.

Daca insa din cuprinsul intampinarii reiese o alta situatie nu veti putea cere cu totul altceva la termenul de judecata.
va multumesc mult doamna avocat , mai am o intrebare : stingerea unui proces partaj succesoral prin semnarea unei tranzactii , cu mentiunea '' nu mai avem nici un fel de pretentii una de la cealalalta '' dorind astfel stingerea litigiului , poate sa nasca alt proces cu impartirea unui pasiv (cheltuieli de inmormantare) pasiv ce a compus obiectul primului dosar ? acel pasiv nu l-am mai mentionat in tranzactie crezand ca totul s-a terminat intre noi partile , dar din pacate am fost mintita si acum ma vad nevoita sa suport alt proces pt a imparti pasivul . . nu se incalca promisiunea ''nu mai avem nici un fel de pretentii ''din tranzactie ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcare promisiune carsteaverginica carsteaverginica buna seara . partaj succesoral se incheie cu o tranzactie iar partile spun clar ca nu mai au nici o pretentie una de la cealalalta si doresc stingerea ... (vezi toată discuția)
Trimitere spre rejudecare carsteaverginica carsteaverginica Buna ziua . Am crezut ca prin semnare unei tranzactii si sustinerea in fata judecatoarei ca nu mai avem nici un fel de pretentii se stinge litigiul in ... (vezi toată discuția)
Anulare hotarare de expedient dovleacmihaela dovleacmihaela Buna ziua . In urma cu doi ani am stins un litigiu -succesiune prin semnarea unei tranzactii in fata instantei . In josul tranzactiei am inserat frazele IN ... (vezi toată discuția)