Buna ziua,problema mea este urmatoarea,am lucrat la o institutie cu capital de stat,in urma disponibilizarii de anul trecut am beneficiat de ordonanta OUG 36/2013
Institutia dupa ce a constatat ca lucratorii ei se incadreaza in aceasta ordonanta,a emis in luna august un act aditional la contractul de munca in care specifica faptul ca cei care vor fi disponibilizati cu aceasta ordonanta nu vor mai beneficia de salariile compensatorii din contractul de munca.
Intrebarea este,acest act aditional este legal in conditiile in care este emis dupa ce a fost emisa ordonanta?va intreb ptr ca mai multi fosti colegi ar vrea sa-i actionam in judecata ptr acordarea salariilor compensatorii specificate in contractul de munca..exista baza legala pentru deschiderea acestui proces?
Da,este vorba despre act aditional la contractul de munca,intrebarea era daca este legal sa faci un act aditional dupa ce s-a publicat ordonanta in monitor si constati ca lucratorii tai se incadreaza in ea....de fapt ei,nu ne-au mai dat nici un ban ptr ca ne-a dat statul venit de completare la somaj...
Contract de munca
midnightk
In luna iulie am fost disponibilizat de la firma unde lucram. In august am plecat in strainatate, si m-am intors acum 2 saptamani. As dori sa stiu daca pot ... (vezi toată discuția)