avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... contract de munca
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

contract de munca

In luna iulie am fost disponibilizat de la firma unde lucram. In august am plecat in strainatate, si m-am intors acum 2 saptamani. As dori sa stiu daca pot beneficia de somaj in conditiile in care sunt administratorul unei firme (firma proprie) - doar in acte fara, contract. In alta ordine de idei, de la ITM mi s-a spus ca in ultimele 7 luni lucrate la firma de la care am fost disponibilizat am fost trecut pe jumatate de norma, desi eu stiu sigur ca nu am auzit nimic de asa ceva, si nici nu am semnat vreun act aditional. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:55, 20 Noiembrie 2009
Puteti depune cerera la somaj in termen de 12 luni de la data disponibilizarii urminsd ca in termen de 30 de ile sa primiti indemnizatie. Cit priveste mentiunile privind munca in timp partia;l puitei sa il actionati pe fostul angajastor in instanta daca nu ati semnat nici un act aditional in acest sens

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate act aditional camifinutza camifinutza Buna ziua,problema mea este urmatoarea,am lucrat la o institutie cu capital de stat,in urma disponibilizarii de anul trecut am beneficiat de ordonanta OUG ... (vezi toată discuția)
Neachitarea integrala a facturii de servicii conform unui contract gigi_pirvu gigi_pirvu Buna ziua tuturor, Din mai 2013 am incheiat un contract de management intre doua SRL-uri. Adica in loc de angajat au preferat sa facem acest contract de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului raisa07 raisa07 Buna ziua, am si eu cateva intrebari daca puteti sa ma ajutati. In februarie 2011 am fost disponibilizata, postul meu sa desfintat. La 2 saptam dupa ce am ... (vezi toată discuția)