avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Avans casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Avans casa

Buna seara as dori sa fiu informata in legatura cu achizitionarea unui apartament prin urmatoarea metoda,eu +fratele meu+tata avem impreuna un aparatament compus din 3 camere ,am scos apartamentul la vanzare si am fost contactata de o persoana care mi propune sa mi ofere 20,000euro din totalul de 30,000euro,iar restul de 10,000euro sa ii plateasca in termen de 6 luni,noi urmand sa incheiem un contract la notar de vanzare cumparare,persoana urmand sa se mute dupa achitarea celor 20,000.Stiu ca in prealabil trebuie facuta taxa de succesiune.
Intrebare este corect sa inchei contract la notar? Este valabil?
Sa nu fiu trasa n pieept.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 10:55, 19 Octombrie 2014
Contractul este legea partilor. De aceea este bine de avut o discuție cu toate părțile nu numai cu una. Exista si clauze care conțin penalităților exista multe lucruri insa nu aici in forum se face contractul si cu o singura parte ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract de vanzare-cumparare sorinacho sorinacho detin un apartament si doresc sa il vand. potentialii proprietari detin o parte din suma, iar restul de bani se obliga sa mi vireze intr-un cont in decursul a ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament prin programul prima casa 4 - astept raspuns urgent IONEL1964 IONEL1964 Buna ziua As avea nevoie urgent de lamuriri legate de vanzarea unui apartament prin programul PRIMA CASA. In urma cu o luna am incheiat un ... (vezi toată discuția)
Cum poate fi apartamentul achizitionat de la un dezvoltator imobiliar in insolventa ,prin contract de vanzare cumparare ,. liber de sarcini?? yaryna yaryna buna ziua, Sunt un proprietar din Bacau care a achizitionat un imobil , apartament cu 2 camere intr-un bloc a unui dezvoltator imobiliar din Bacau ... (vezi toată discuția)