avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna - autorizatie constructie gard, acceptul vecinului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna - autorizatie constructie gard, acceptul vecinului

Daca obtin autorizatia de constructie pentru un gard ... vecinul ma mai poate opri in vreun fel sa nu il fac ??
Cel mai recent răspuns: Utu2010 , utilizator 15:23, 22 Octombrie 2014
In demersurile pe care le faceti pentru obtinerea autorizatiei autorizatiei de constructie o sa vi se solicite si acordul vecinului dumneavoastra. Asa ca atunci cand aveti autorizatia in mana inseamna ca vecinul si-a dat acordul si nu are cum sa mai conteste ceva. Doar daca nu respectati proiectul si ceea ce s-a stipulat in autorizatia de constructie.
si daca vecinul nu este de acord sa construim gard , raminem fara gard ??
In actul de urbanism nu imi cere asa ceva de asta am si pus intrebarea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inaltare gard - consecinte Simona P. Simona P. Buna seara, Doresc sa inalt gardul dintre mine si vecinul din spate, materialele folosite la constructia gardului initial fiiind aceleasi ( structura metal, ... (vezi toată discuția)
Modificare gard, autorizatie de construire expirata - ce pot face? mihai-giurgiu mihai-giurgiu Buna ziua ! Sunt proprietarul unui imobil la care imprejmuirea / gardul nu corespunde cu ceea ce era prevazut in proiect. Imobilul a fost cumparat de la un ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de construire Mihai Pop Mihai Pop Buna ziua! Pentru realizarea unui acoperis la boc tip sarpanta cu invelitoare din tabla am depus la primarie documentatatia necesara in vederea emiterii ... (vezi toată discuția)