avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... rectificare titlu propietate ,dupa 1 sept 2014
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

rectificare titlu propietate ,dupa 1 sept 2014

buna ziua.detin 1 teren de 1 hectar pe care se afla padure de salcam plantata mentionez ca acest teren a fost al meu inainte de colectivizare ca teren arabil ,apoi venind colectivizarea primaria locala prin primarul de atunci la predat acest teren cu un proces verbal scris de mana ocolului silvic care a plantat salcami.o data cu legea din 1991 am primit titlu din nou pe acest teren insa in titlu scrie tufaris ...cum as putea modifica aceasta greseala?se poate prin noua lege de la 1 septembrie 2014 modifica?sau e nevoie de tribunal?mentionez ca suprafata este aceeasi si acelasi amplasament.va multumesc
Cel mai recent răspuns: dogarudobra , utilizator 13:10, 19 Octombrie 2014
despre ce lege vorbiti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata impozitului pe teren de catre ocolul silvic tciprian tciprian Buna ziua, am o problema! La o primarie s-a prezentat un functionar al Ocolului Silvic sa scoata o adeverinta pentru subventie APIA la o suprafata de teren ... (vezi toată discuția)
Defrisare padure-copaci teren intravilan. kpas2005 kpas2005 Buna Seara! As vrea sa tai apox 3000-5000 m2 de salcam si alti copaci dupa teren intravilan.(curte) Motivul este ca vreau sa dau o alta intrebuintare ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, cu permisiunea dumneavoastra as vrea sa va relatez ... mitica68 mitica68 Buna ziua, Cu permisiunea dumneavoastra as vrea sa va relatez o speta: Mama mea a primit in posesie in baza L18 din 1991, un hectar de padure avand si titlu ... (vezi toată discuția)