avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna ziua, daca am o datorie la banca,alte bunuri nu am decat casa parinteasca pe care o voi mosteni si intrebarea mea este, se poate face executare pe casa parintilor daca inca nu este dezbatuta mostenirea?

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 14:35, 19 Octombrie 2014
Daca mostenirea nu este deschisa inca (parintii nu au decedat) acea casa nu este inca a dvs.

Daca mostenirea s-a deschis - pt ca bunul sa fie al dvs - tb sa acceptati in termen mostenirea. Doar astfel devine bunul dvs si poate face obiectul unei executari silite.

Si actele facute in frauda creditorilor vor putea fi anulate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune nedezbătută, un moștenitor decedat dator la bancă: ce riscă ceilalți moștenitori? elenadragoi2008 elenadragoi2008 Buna ziua tuturor Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la următoarea speță : Sunt 3 frati care au casa părintească dar fără succesiune făcută. ... (vezi toată discuția)
Se poate sechestra casa parinteasca? credit bcr fara girant! scalenu scalenu Am si eu niste nelamuriri cu privire la creditele personale acordate de banca In 2008 am facut credit personal in Romania, la banca mai exact, vreo ... (vezi toată discuția)
Executare silita, debitor mostenitor, succesiune nedezbatuta Bara62 Bara62 Am un credit de nevoi personale negarantat. Am primit documentele de executare silita de 26 000 Ron de la un executor judecatoresc din Cluj. .Casa este pe ... (vezi toată discuția)