avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca pe perioada determinata de 3 luni cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca pe perioada determinata de 3 luni cu clauza de nereziliere de 12 luni

Buna ziua,
Speta este: S-a incheiat un contract de munca pe perioada determinata de 3 luni. La o saptamana dupa semnarea contractului angajatul este obligat sa participe la un curs de perfectionare de 19 zile si la inceperea acestui curs se face un act aditional la contract prin care se adauga clauza conform careia angajatul nu poate avea initiativa incetarii prezentului contract pe o perioada de 12 luni de la data incheierii cursului, in caz contrar va suporta costurile cursului. Daca angajatului i se propune prelungirea contractului, acesta poate refuza fara ca actul aditional sa-l oblige la ceva? Dupa cele 3 luni contractul nu inceteaza de drept, neiplicand initiativa partilor? Multumesc
Cel mai recent răspuns: oana_cris , utilizator 10:37, 20 Octombrie 2014
multumesc mult pentru lamurire, asa interpretam si eu, dar am vrut parerea uni jurist

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pregature profesionala in perioada de proba emillius emillius Buna ziua, Poate sa beneficieze un angajat pe o durata determinata de 3 luni , de un curs de pregatire profesionala organizat de angajator? In aceste ... (vezi toată discuția)
Refuz semnare act aditional prelungire contract de munca pe perioada determinata comrace comrace Buna ziua, Sunt angajat la firma x cu contract de munca pe perioada determinata( 1 an). M-au trimis la formari profesionale, pentru care am semnat acte ... (vezi toată discuția)
Act aditional cursuri calificare Razvan.s Razvan.s Buna ziua, Se da urmatoarea situatie: Sunt angajat pe perioada determinata de 3 luni, iar firma deja m-a trimis la un curs de calificare. In urma acestui ... (vezi toată discuția)