avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Clauze abuzive: atacarea hotărârii de declinare a ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Clauze abuzive: atacarea hotărârii de declinare a competenței

Am vazut pe portalul instantei jud.sect.2 o decizie prin care admite exceptia necompetentei materiale si trimite solutionarea cauzei Tribunalului Bucuresti,fara cale de apel,consider ca instanta a incalcat art.94 alin.1 pct.j si este doar o tergiversare a procesului
Intrebare: Cum pot ataca aceasta decizie?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 14:59, 20 Octombrie 2014
Nu o puteți ataca. Hotărârea de declinare a competenței nu este supusă niciunei căi de atac (art. 132, alin. 3 Cod procedură civilă).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Competenta materiala ContSters230219 ContSters230219 la stabilirea competentei materiale se ia in calcu pretentia efectiva compusa din principal, penalitati de intarziere, dobanzi alte alea ( e vb de o creanta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua imi puteti explica ce inseamna ramona_myley ramona_myley Solutia pe scurt: În temeiul art. 50 C.proc.pen. rap. la art. 593 C.proc.pen., admite excepţia necompetenţei materiale invocată de instanţă din oficiu. ... (vezi toată discuția)
Exceptia necompetentei materiale ContSters42601 ContSters42601 Am avut o plingere in contencios adsministrativ depusa la Tribunalul bucuresti .La primul termen instanta a dat urmatoarea solutie:,,Admite excepţia ... (vezi toată discuția)