avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... SUBVENTIA PT TINERII ABSOLVENTI DE FACULTATE
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

SUBVENTIA PT TINERII ABSOLVENTI DE FACULTATE

Buna ziua,va rog frumos sa-mi raspundeti la o intrebare. Fiica mea a terminat facultatea de arhitectura anul acesta si a fost angajata 8 zile la o firrma,dupa care a plecat in somaj 2 luni. Acum are oferta de angajare,va primi angajatorul acesta subventia de 750 lei? Primul angajator nu a beneficiat de aceasta subventie .Va multumesc
Ultima modificare: Luni, 20 Octombrie 2014
claudiaivan, utilizator
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 14:43, 20 Octombrie 2014
Subventia se acorda doar daca e solicitata si doar daca se angajeaza pentru o perioada de minim 12 luni.
In cazul dvs daca a fost concediata si se reangajeaza in aceste conditii ar trebui sa beneficieze de subventia respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare din somaj rhuna_sara@yahoo.com rhuna_sara@yahoo.com in luna iulie anul acesta am absolvit facultatea si am luat ex. de licenta.in sept am depus dosarul de somaj,deoarece nu am gasit un loc de munca in aceasta ... (vezi toată discuția)
Subventii angajare absolventi p.adina p.adina Buna ziua, Desi am citit legea si mare parte din posturile de aici, privitoare la acest subiect, nu reusesc sa ma lamuresc in ce situatie ma aflu. Va expun ... (vezi toată discuția)
Prima de anagajare absolvent whitescorpion whitescorpion Buna.. Cine ma poate ajuta si pe mine...Sunt absolventa de facultate din acest an si nu am primit pana acuma indemnizatie de somaj pt ca nu m-am inscris la ... (vezi toată discuția)