avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Acoperis pe terasa de la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acoperis pe terasa de la bloc

Buna ziua! exista o lege sau este posibil ca prin ordin judecatoresc sa se puna acoperis la terasa unui bloc aflata la nivelul 6 dar nu este ultimul nivel? Din apartament este acces la aceasta terasa;blocul are 8 etaje. Daca prin absurd asociatia blocului cu o parte din locatari vor face demersuri pentru a amplasa un acoperis pe aceasta terasa ( este acoperita cu carton de smoala),geamurile apartamentului vor fi acoperite :(
Cel mai recent răspuns: adno , utilizator 23:27, 20 Octombrie 2014
Acoperirea unei terase se face la solicitarea proprietarilor, cu acordul asociatie, al comitetului executiv... si nu prin ordinul cuiva.
Pentru o asemenea lucrare se face un proiect, se solicita aprobari de la primarie..., iar aceasta nu trebuie sa afecteze pe nimeni, sa nu afecteze geamurile nimanui. De altfel, realizarea acestei lucrari, se poate face numai cu acordul vecinilor direct afectati.
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terasa blocului bozzont bozzont In ce conditii se poate cumpara terasa blocului de catre vecinii care locuiesc la ultimul etaj. Cei de la ultimul etaj au construit in mod abuziv acoperis tip ... (vezi toată discuția)
Acoperirea blocului cu mansarda Bozzo_NT Bozzo_NT Am mai intalnit forumuri pe care s-a discutat aceasta problema dar nu am reusit sa gasesc un raspuns precis la ceea ce ma intereseaza, motiv pentru care m-am ... (vezi toată discuția)
Reparatii acoperis + modificare eukata eukata Locuiesc la ultimul etaj intr-un bloc cu 3 tronsoane de apartamente (3 apartamente/etaj). Acoperisul de deasupra apartamentului meu a ramas singurul nereparat, ... (vezi toată discuția)