avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Codul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Codul muncii

ce se intimpla daca angajatorul nu respecta termenul dat conf codului muncii art 252 alin 3 ? (respectiv 5 zile)
Cel mai recent răspuns: sexu , utilizator 14:16, 26 Octombrie 2014
de exemplu : se redacteaza un ,,avertisment scris ,,in data de 03 07 2013 de catre angajator si primesc un tel de la angajator in 03 08 2013 si ma anunta ca am acest avertisment scris ,si mi se inmineaza in data de 12 08 2013 si semnez (problema e ca eu nu am stiut ca fapta facuta de mine se pedepseste ,si am repetat-o )
In aceste conditii , termenul de contestatie pentru dvs incepea sa curga de la data de 12.08.2013.
problema e ca eu nu am stiut ca fapta facuta de mine se pedepseste ,si am repetat-o , acum voi primi o pedeapsa mai mare nu ?daca se anunta la timp,, eu nu mai repetam greseala facuta si se putea evita sa fiu pedepsit din nou NU ?
Ultima modificare: Miercuri, 22 Octombrie 2014
sexu, utilizator
Daca ati repetat fapta , atunci angajatorul va stabili sancţiunea disciplinară aplicabilă în raport cu gravitatea abaterii disciplinare săvârşite de dvs. si având în vedere următoarele:
a) împrejurările în care fapta a fost săvârşită;
b) gradul de vinovăţie a salariatului;
c) consecinţele abaterii disciplinare;
d) comportarea generală în serviciu a salariatului;
e) eventualele sancţiuni disciplinare suferite anterior de către acesta.
teoria e frumoasa ,practica ne omoara

Alte discuții în legătură

Eu reclam, eu vinovat sexu sexu pe scurt ,,mama a murit ,moarte normala ,taxe la zii ,ortodocsa , noi fam am cautat loc de veci ,in cimitirul comunitatii nu erau locuri libere, cimitirul ... (vezi toată discuția)
Hotarare biserica sexu sexu o hotarire a sfintului sinod daca nu e publica are valoare juridica ? (vezi toată discuția)
preot -abuz in serviciu roko89 roko89 ce poate primi un preot pentru abuz in serviciu? inhumare unui decedat fara adeverinta de inhumare si certificat de deces. (vezi toată discuția)