de exemplu : se redacteaza un ,,avertisment scris ,,in data de 03 07 2013 de catre angajator si primesc un tel de la angajator in 03 08 2013 si ma anunta ca am acest avertisment scris ,si mi se inmineaza in data de 12 08 2013 si semnez (problema e ca eu nu am stiut ca fapta facuta de mine se pedepseste ,si am repetat-o )
problema e ca eu nu am stiut ca fapta facuta de mine se pedepseste ,si am repetat-o , acum voi primi o pedeapsa mai mare nu ?daca se anunta la timp,, eu nu mai repetam greseala facuta si se putea evita sa fiu pedepsit din nou NU ?
Daca ati repetat fapta , atunci angajatorul va stabili sancţiunea disciplinară aplicabilă în raport cu gravitatea abaterii disciplinare săvârşite de dvs. si având în vedere următoarele:
a) împrejurările în care fapta a fost săvârşită;
b) gradul de vinovăţie a salariatului;
c) consecinţele abaterii disciplinare;
d) comportarea generală în serviciu a salariatului; e) eventualele sancţiuni disciplinare suferite anterior de către acesta.
Eu reclam, eu vinovat
sexu
pe scurt ,,mama a murit ,moarte normala ,taxe la zii ,ortodocsa , noi fam am cautat loc de veci ,in cimitirul comunitatii nu erau locuri libere, cimitirul ... (vezi toată discuția)