avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Codul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Codul muncii

ce se intimpla daca angajatorul nu respecta termenul dat conf codului muncii art 252 alin 3 ? (respectiv 5 zile)
Cel mai recent răspuns: sexu , utilizator 14:16, 26 Octombrie 2014
Ex: am facut o inmormintare intr-un cimitir privat in 21 06 2013 ,( eu fiind preot ortodocs ) in data de 04 08 2013 trebuia sa fac o inmormintare in acelasi cimitir la o alta credincioasa ,dar in 03 08 2013 intr-o zii de sambata inainte de inmormintare am fost sunat de la Episcopia Baia MARE ,si am fost anuntat ca am un avertisment scris , m-am speriat am anuntat familia ca ma duc la priveghi ,dar la inmormintare cu parere de rau NU MA DUC de frica, sa nu patesc ceva mult mai rau ,(fam respectiva a apelat la un preot GRECO -CATOLIC) care a facut slujba de inmormintare
Ce abatere ati savarsit procedand astfel?
o hotarire a sfintului sinod 2794 / 2012 si 8004 / 2012 si un regulament intern din statul bisericii ortodocse care spune ca nu ai voie sa faci o inmormintare din alta parohie fara acordul preotului paroh al persoanei decedate .(dar acesta nu a vrut sa o inmorminteze pe aceasta persoana decedata in cimitirul privat ) Fam a vrut sa o inmorminteze in cimitirul privat ,iar eu cunosteam fam si am facut slujba de inmormintare ,mi sa parut un lucru normal si firesc ,iar eu nu stiam ca este o problema si ca am fost avertizat in scris,iar peste o luna o alta Fam a apelat la mine ,acestia au insistat la preotul paroh ,dar ia refuzat,atunci eu am vrut sa-i ajut sa-si inmorminteze persoana decedata ,dar inaite de priveghi am primit un telefon de la Episcopie si mi sa comunicat ca am un avertisment scris si ca va fii mai rau,eu m-am speriat ,am facut priveghiul dar la inmormintare nu am fost,iar fam a ramas fara preot la inmormintare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eu reclam, eu vinovat sexu sexu pe scurt ,,mama a murit ,moarte normala ,taxe la zii ,ortodocsa , noi fam am cautat loc de veci ,in cimitirul comunitatii nu erau locuri libere, cimitirul ... (vezi toată discuția)
Hotarare biserica sexu sexu o hotarire a sfintului sinod daca nu e publica are valoare juridica ? (vezi toată discuția)
preot -abuz in serviciu roko89 roko89 ce poate primi un preot pentru abuz in serviciu? inhumare unui decedat fara adeverinta de inhumare si certificat de deces. (vezi toată discuția)