avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Contract inchiriere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Contract inchiriere

Am o garsoniera care am dat in chirie 3 luni la o firma pentru sediu(contract decomodat)acum ca a expirat as vrea sa fac un contract de inchiriere,cum e mai bine pentru mine , sa fac la notariat sau facem una tip formular ce se gaseste la agentii.Vreau sa bag in contract o clauza ca cind vreau eu sa pot sa intrerup contractul se poate face asta ,si daca da atunci pot sa intrerup eu contractul cind vreau(.Sunt persoana fizica.)Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters236635 , utilizator 22:12, 21 Octombrie 2014
Poate nu stiu sa citeasca !
crede ma stie dar astea sunt condiitile mele si a acceptat daca nu acepta nu dadea daca plateste din partea mea poate sa stea mult si bine.
dadeam vroiam sa scriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chiriaș stabil dar neglijent! cum pot să-i măresc chiria? Florian59 Florian59 As avea o intrebare , am un spatiu inchiriat de 6 ani aceleasi firme , un chirias destul de bun platnic doar ca investitii la intretinerea imobilului n-a prea ... (vezi toată discuția)
Chiriasul nu permite accesul proprietarului in imobil Cornel Cornel Cornel Cornel Buna seara am un apartament in chirie cu contract înregistrat la fisc pana in 1 ianuarie 2018 chiriasul nu vrea sa ma lase sa intru in apartament cu un ... (vezi toată discuția)
Inchiriere imobil alina06 alina06 Buna ziua, sunt proprietara unei garsoniere pe care in luna oct a acestui an am inchiriat-o cu contract pe 6 luni, contract inregistrat ulterior la ... (vezi toată discuția)