avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cat de voie sa stau in concediu fara plata?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cat de voie sa stau in concediu fara plata?

Buna seara!
Am o intrebare si anume? Cat am voie sa stau in concediu fara plata? In conditiile in care nu exista un contract colectiv de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:19, 21 Octombrie 2014
bucurescumarius a scris:
Cat am voie sa stau in concediu fara plata?

Atata cat este specificat in Contractul de munca sau dupa caz in Regulamentul intern sau cat va intelegeti cu angajatorul si/sau cat va tine sotia acasa ... :D
Cat va aproba angajaoturl. Nu exista limita maxima in lege.
Lucrati in sectorul bugetar sau privat?
In sectorul privat
In acest caz, durata maxima a CFP trebuie sa fie prevazuta in ccm aplicabil sau in reg.intern al angajatorului.

In lipsa unor astfel de dispozitii, puteti stabili de comun acord cu angajatorul perioada de CFP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul fara plata haiducu haiducu poate un angajat sa aiba mai mult de 90 zile concediul fara plata?? (vezi toată discuția)
Suspendare contract de munca glicozilata glicozilata Am suspendat contractul de munca pe o perioada de 1 an de zile (din 01.02.2013-01.02.2014.). Lucrez in sanatate intr-un spital la stat. Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Concediu fara salariu ramona chisalita ramona chisalita buna seara. de cate luni de concediu fara salariu poate beneficia maxim un salariat la o unitate avand in vedere ca e in domeniul constructiilor? multumesc. (vezi toată discuția)