avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2015
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2015

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz:
Ultima modificare: Marți, 21 Octombrie 2014
Patricia_, utilizator
Buna tuturor... La admitere se pot inscrie doar cei care au terminat Dreptul? Sau si alte facultati.. Eu am terminat facultatea de Drept , specializarea Administratie Publica
Ultima modificare: Vineri, 20 Februarie 2015
Mirela94, utilizator
dafina_dafina a scris:

rusuioana a scris:

Buna ziua! Spune-mi, te rog, participi la concursul de la sng? Si eu sunt tot din Iasi.:D La mine ar fi prima experienta si sunt putin derutata in privinta timpului ramas pentru invatat..tocmai am terminat procedura civila si nu stiu daca voi reusi sa acopar si celelalte materii. Tu cum stai cu invatatul?

Buna..o sa incerc si la sng...nu stiu daca ai timp sau nu...depinde de tine cum te organizezi...EU credit ca ai avea...spor la invatat!

Multumesc mult pentru incurajare! Voi face tot ce imi sta in putinta sa acopar si celelalte materii, cu toate ca mai mult de 4-5 ore pe zi nu pot aloca studiului pentru ca am si familie de care trebuie sa ma ocup. Mult spor iti doresc si tie!
Buna tuturor.
O intrebare: cu privire la regulamentul de ordine interioara al instantelor judecatoresti ,eu il am cel modificat prin H.C.S.M. nr. 1.049/23.09.2014 publicata in M.Of. nr. 732/07.10.2014 la care se mai adauga ultimele modificari ce apar pe site-ul Csm din data de 15-16.01.2015, e corect?
Sau sunt si alte modificari?
Multumesc anticipat!
graciela a scris:

Buna tuturor.
O intrebare: cu privire la regulamentul de ordine interioara al instantelor judecatoresti ,eu il am cel modificat prin H.C.S.M. nr. 1.049/23.09.2014 publicata in M.Of. nr. 732/07.10.2014 la care se mai adauga ultimele modificari ce apar pe site-ul Csm din data de 15-16.01.2015, e corect?
Multumesc anticipat!

Hotararea C.S.M. nr. 1174/06.11.2014, asta este ultima modificare care apare pe site-ul CSM-ului la ROI instante, cred ca faci referire la minuta, din punctul meu de vedere nu o luam inca in considerare pentru ca ar trebui sa se dea o hotarare pana pe 24 feb cand se publica anuntul.
graciela a scris:

Buna tuturor.
Multumesc anticipat!

BUna eu zic ca atata vreme cat aceste ultime modificari nu au intrat in vigoare printr-o Hotarare, nu trebuie sa tinem seama de ele, ci doar de H.C.S.M. nr. 1.049/23.09.2014

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)
Sng si inm ContSters89182 ContSters89182 Buna. Am o prietena care da impreuna cu mine, la inm. Dar, ea doreste sa dea si la sng. Ce face daca reuseste la amandoua? Are posibilitatea sa aleaga doar ... (vezi toată discuția)