avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2015
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2015

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz:
Ultima modificare: Marți, 21 Octombrie 2014
Patricia_, utilizator
firicel a scris:

De dimineata pana seara. Eu sper sa parcurg penalul de cel putin 3 ori pana la examen.Se spune ca repetitia e mama invataturii.


De dimineata pana seara!!!!!! Wow, deci iti rezervi cam 12 ore/zi! Inseamna ca nu lucrezi. Si da, e perfect adevarat ca repetitia e mama invataturii. Mai ales pt examenul acesta unde fara suparare pentru cei care il organizeaza, dar vor robotei/papagali. Sa nu se simta cineva lezat de aceste cuvinte, dar eu asa simt ca trebuie sa fiu ca sa am vreo sansa sa il iau. La INM e mult mai multa materie, dar trebuie sa invete logic si nu la virgula si cuvant
Am renuntat la el pentru ca n-as fi putut sa invat in conditiile in care lucram de la ora 7.00 la 10.00-10.30.Inlocuiam activitatea a doua persoane si posibilitati de promovare nu existau. Asa am decis sa ma indrept spre S.N.G. Problema e ca sunt locuri cu muuuult mai putine decat in anii trecuti. Concurenta cred ca o sa fie la fel ca la I.N.M.Daca nu.... si mai mare :(( in conditiile in care s-au redus locurile.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Februarie 2015
firicel, utilizator
firicel a scris:

Am renuntat la el pentru ca n-as fi putut sa invat in conditiile in care lucram de la ora 7.00 la 10.00-10.30.Inlocuiam activitatea a doua persoane si posibilitati de promovare nu existau. Asa am decis sa ma indrept spre S.N.G. Problema e ca sunt locuri cu muuuult mai putine decat in anii trecuti. Concurenta cred ca o sa fie la fel ca la I.N.M.Daca nu.... si mai mare.:((


Te cred. Stiu realitatile dure din pacate. Iar cu locurile, ce sa mai zic. Vor niste genii care au terminat o facultate si mai fac si o scoala post-universitara (plina de examene de la inceput la sfarsit) pentru care sunt vreo 25-30 concurenti pe loc pentru un post de sluga pentru judecatori si procurori (ca asta e realitatea cruda; pentru cine nu crede, o sa intrati in sistem si o sa vedeti). Dar asta este viata pe care o avem in Romania si cu asta defilam. Ai terminat procedura civila?
Am terminat proc. civ. Proc. pen. e la bataie acum.:((
:)):))..buna tuturor si spor la invatat..!!eu am absolvit Sng-ul in decembrie anul trecut si de aproape 2 luni intru saptamanal cu cate 40 de dosare in sedinta....stiu ca e greu si aveti impresia ca nu aveti destul timp, insa nu este imposibil!!!

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)
Sng si inm ContSters89182 ContSters89182 Buna. Am o prietena care da impreuna cu mine, la inm. Dar, ea doreste sa dea si la sng. Ce face daca reuseste la amandoua? Are posibilitatea sa aleaga doar ... (vezi toată discuția)