o sa fac o plangere contraventionala impotriva unui proces verbal prin care mi s-a suspendat carnetul si am inteles ca trebuie sa fac o cerere si sa platesc o taxa pentru a obtine un certificat de grefa ca sa merg la politie sa-mi ridic carnetul sau sa obtin o dovada cu drept de circulatie.
M-ar interesa sa stiu cat costa taxa, unde trebuie sa o platesc, daca exista un formular tipizat pt cerere si daca pot sa-l gasesc pe net si cam cat dureaza pana primesc certificatul si m-ar mai interesa in cat timp trebuie politia sa-mi restitue carnetul
Nu exista un formular tipizat cui puteti face o cerere adersata presedintelui judecatoriei prin care sa solicitati sa vi se eliberze un certificat din care sa rezulte ca ati contestat procesul verbal de contraventie. Taxa este de 1 leu si timbru judiciar de 0,15 lei. Certificatul il puteti obtine de regula a doua zi
Rugaminte
rares2109
M-ar putea ajuta cineva cu un model de cerere pt suspendarea sanctiunii complementare pe durata judecarii unei contestatii? pt ca judecatoarea mi-a zis ca ... (vezi toată discuția)