avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Certificat de grefa
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Certificat de grefa

o sa fac o plangere contraventionala impotriva unui proces verbal prin care mi s-a suspendat carnetul si am inteles ca trebuie sa fac o cerere si sa platesc o taxa pentru a obtine un certificat de grefa ca sa merg la politie sa-mi ridic carnetul sau sa obtin o dovada cu drept de circulatie.

M-ar interesa sa stiu cat costa taxa, unde trebuie sa o platesc, daca exista un formular tipizat pt cerere si daca pot sa-l gasesc pe net si cam cat dureaza pana primesc certificatul si m-ar mai interesa in cat timp trebuie politia sa-mi restitue carnetul

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 07:24, 27 Mai 2009
Nu exista un formular tipizat cui puteti face o cerere adersata presedintelui judecatoriei prin care sa solicitati sa vi se eliberze un certificat din care sa rezulte ca ati contestat procesul verbal de contraventie. Taxa este de 1 leu si timbru judiciar de 0,15 lei. Certificatul il puteti obtine de regula a doua zi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere plangere... monalisaalina monalisaalina Buna ziua,am rugamintea sa imi spuneti in momentul depunerii unei plangeri la judecatorie impotriva unui proces verbal nu ar fi trebuit sa imi de-a ceva la ... (vezi toată discuția)
Rugaminte rares2109 rares2109 M-ar putea ajuta cineva cu un model de cerere pt suspendarea sanctiunii complementare pe durata judecarii unei contestatii? pt ca judecatoarea mi-a zis ca ... (vezi toată discuția)
Timbru judiciar pentru eliberare certificat de grefa cyan cyan Se mai plateste timbrul judiciar de 0,15 lei la depunerea cererii pentru eliberarea certificatului de grefa sau se plateste numai taxa judiciara de timbru de 1 ... (vezi toată discuția)