avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Denigrare și calomnie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Denigrare și calomnie

O persoană scrie pe siteul deținut de aceasta articole denigratoare și cu tot felul de acuzații nefondate. Ce pot face împotriva acesteia? Menționez că persoana în cauză a fost internată în mai multe rânduri cu probleme psihiatrice. În afară de articolele denigratoare face și plângeri nefondate pe la toate instituțiile statului.
Vă mulțumesc!
Ultima modificare: Marți, 21 Octombrie 2014
mariansnagov, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:08, 21 Octombrie 2014
Daca spuneti ca are probleme de sanatate, cel mai bine este sa-l ignorati.
credeți că nu am făcut asta?
în fiecare săptămână trec pe la poliție să dau declarații despre ce am furat și ce nu,
în fiecare săptămână am reclamații la ANAF
și sunt facut pe siteul ei, hot, pușcăriaș, infractor, etc. și nu am fost niciodată cercetat într-o astfel de situație!
Pe parte penala ii puteti face plangere pt denunt calomnios, iar pe civil ii puteti cere daune si sa cereti sa fie obligata persoana sa stearga articolele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calomnia facuta in intampinarea de la proces, poate fi pedepsita? pot face plangere si daca da, unde? maintrebazi maintrebazi Buna ziua, Am si eu , va rog, nevoie de un sfat. Am avut un proces , ordonanta de plata. In repetate randuri, creditoarea, in intampinari, note de sedinta ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un vecin.denunþare calomnioasã ? GabrielaDumitru GabrielaDumitru Buna ziua, De ceva timp am probleme cu un vecin care ma tot acuza ca ii fur diverse chestii din curte, de pe terenul extravilan. Saptamana trecuta a venit ... (vezi toată discuția)
Acuzatie calomnioasa mariomarginean mariomarginean Buna, astazi am fost acuzat de catre un tip ca ia-si fi furat telefonul, toata faza s-a intamplat la un bazin de inot unde tipul respectiv avea dulapul sub al ... (vezi toată discuția)