avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere de chemare in judecata in civil
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere de chemare in judecata in civil

daca faci o cerere de chemare in judecata,si te razgindesti (ex nu ai bani) de taxa de timbru ,piritul te poate oblige la plata unor cheltuieli ?
Cel mai recent răspuns: sexu , utilizator 11:06, 23 Octombrie 2014
problema e ca daca am vazut ca nu sa anulat si as putea chiar sa platesc eu ,m-am hotarit sa platesc taxa de 100 ron conf oug 80 art 7 si sa platesc o taxa de timbru pt o suma mult mai mica decit cea initial ceruta (am cerut micsorarea sumei care o cer ca daune morale in scris) Nu am ce face merg pina la capat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata taxa timbru parat- consecinte? ilenuta1963 ilenuta1963 Daca piritul nu va plati taxa judiciara de timbru ( restanta) stabilita de instanta , ce se intimpla ? (vezi toată discuția)
Apel atomol atomol Buna ziua ! Reclamantul a pierdut procesul pe fond si a facut apel . Paratul nu poate fi gasit pentru a fi citat .si s-a amanat de 8 ori din cauza asta . Nici ... (vezi toată discuția)
Recuperarea cheltuielilor cu onorariul avocatului prin acþiune separatã simonik2011 simonik2011 Buna ziua, care ar fi temeiul legal si impotriva cui sa ma indrept intr-o actiune in pretentii, nu mi s-au acordat cheltuieli onorariu avocat (desi au fost ... (vezi toată discuția)