In cadrul procesului de partaj,fostul sot a intocmit un act de imprumut sub semnatura privata in care se specifica o suma imensa de bani,pe care fostul meu sot ar fi luat-o in timpul casatoriei cu mine.Nu stiu cum as putea demonstra ca acest act este fals si ca a fost intocmit dupa inceperea procesului de partaj.Sunt de asemenea nelamurita de faptul ca a fost admisa o asemenea hartie pe care nu exista semnatura mea.Ce pot sa fac?Am vreo sansa?Am facut si plangere penala,dar politia nu face nimic in acest sens.
Nu puteati sa impiedicati pe fostul sot sa depuna orice act ar fi dorit, insa nu inseamna ca judecatorul va lua in considerare acel act.
Dvs. va trebui sa ii aratati faptul ca acel imprumut nu a fost facut niciodata, ca actul este intocmit dupa deschiderea procesului de partaj, etc. E bine sa aveti aparator si el va va ajuta in mod concret si va spune ce este de facut acolo in asa fel incat sa nu pierdeti si bunurile sa se imparta in mod echitabil.
Este normal sa fie acceptat un asemenea act pe care nu exista semnatura mea,martorii lui au declarat ca eu nu am cunostinta de acesta,iar la cererea mea de a fi trimis la expertiza am primit raspuns ca aceasta nu se poate face pentru a demonstra faptul ca e facut acum si nu in urma cu 10 ani?
Imprumut
romex
Va rog sa-mi spuneti , in cazul in care o persoana se imprumuta de la alta persoana intocmind un act sub semnatura privata este de ajuns doar semnatura ... (vezi toată discuția)