Ma mira incuviintarea probei cu interogatoiul pentru reclamanti, imi este greu sa imi imaginez ce ar dori sa probeze paratul ... In fine, ar trebui sa aveti motive temeinice pentru care reclamantii absenti la interogatoriu nu se pot prezenta, altfel absenta va lucra in defavoarea lor.
Si cred ca ar fi in interesul dvs. sa se amane cauza pentru a se lua interogatoriu absentilor la un termen viitor, decat sa se interpreteze lipsa lor ca recunoastere a pretentiilor partii adverse.
La termenele cand nu au fost citati pentru interogatoriu, reclamantii pot lipsi "linistiti" daca au reprezentant si /sau daca au cerut judecarea in lipsa - prcesul va continua fara ei. Nu stiu daca asta - continuarea procesului fara ei prezenti - este in interesul lor, dar posibila este.
Daca nu se prezinta, nu au cerut judecarea in lipsa, nu fac cerere de amanere temeinic motivata sau cererea nu se admite, atunci se va intampla fie suspendarea cauzei din vina lor, fie va continua fara ei.
teodora2014 a scris:
au depus la dosar multe documente false, cu acordul avocatului ce ii reprezinta.
E pierdere de timp sa va luati de avocat sau sa va plangeti de performanta lui. Dvs. aveti litiigiu cu partile, nu cu avocatul. Iar avocatul lucreaza cu materialul clientului ...
Cat despre "trebuie sa castige", hmmm... De la trebuie pana la vor castiga, e cale tare-tare lunga.
Succes.