avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie moldoveanca cu un cetatean al Americii
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie moldoveanca cu un cetatean al Americii

Eu sunt cetateanca a Republicii Moldova prietenul meu este cetatean al Statelor Unite ale Americii noi vrem sa ne casatorim,de ce documente avem nevoie,si unde trebuie sa mergem mai intii?
Cel mai recent răspuns: Diaconu1996 , utilizator 00:08, 4 Noiembrie 2014
Parerea mea este ca v-ati putea casatori mai usor in Rep. Moldova pentru ca lui i-ar fi mai usor sa ajunga la dvs., dupa aceea veti obtine relativ simplu viza pentru SUA.
Documentele de care aveti nevoie le aflati de la autoritatile din tara dvs.
Va multumesc mult,miati fost de mare ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cetatean moldovean cu cetatean roman Alesika Alesika Salut! sunt cetateanca Republicii Moldova si vreau sa-mi inregistrez casatoria cu prietenul meu-cetatean roman pe teritoriul Romaniei. De ce acte am nevoie eu? (vezi toată discuția)
Mai este necesara viza pentru uk a unui cetatean moldovean casatorit cu cetatean roman ? virna virna Doresc sa ma castoresc cu o cetateanca din Republica Moldova si as dori sa stiu care sunt actele necesare pentru casatorie, dar si ce trebuie sa fac pentru a ... (vezi toată discuția)
Casatoria unui cetatean moldovean cu un cetatean roman valyd valyd buna ziua, va rog frumos sa-mi dati un sfat si ajutati-ma. eu sunt moldoveanca, locuiesc in republica moldova, am un copil de 5 anisori care este trecut pe ... (vezi toată discuția)