avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Neexecutare sentinta civila cu hotararea de a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Neexecutare sentinta civila cu hotararea de a reintegra si renumera cu salariile datorate

Buna ziua,
ce alternativa mai am in afara executarii silite ( e fara rezultat) ?
Cum pot obliga societatea sa ma reintegreze si sa imi plateasca salariile restante pana la data reintegrarii efective?
Am facut plangere penala dar s-a dat NUP pentru ca societatea nu are disponibilitati financiare........

Mentionez ca deja sunt poprite conturile societatii respective si nu am ce executa, deoarece s-a facut curatenie imediat dupa proces, iar firma veche a fost lasata in "aer" - fara activitate, respectivul administrator si-a facut alta firma noua la aceeasi adresa cu care isi desfasoara activitatea de pe firma in "aer".

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:32, 22 Octombrie 2014
In aceste conditii , nu mai aveti alte posibilitati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Temei legal+competenta andreya1202 andreya1202 referitor la executarea silita unei societati, de catre salariatul acesteia. Avem societatea \"A\", a carei conturi sunt poprite. Ulterior se constata ca ... (vezi toată discuția)
Recuperare drepturi banesti allynna allynna Buna ziua, Am castigat in instanta definitiv si irevocabil plata drepturilor salariale pe o perioada de 1 an. Dupa ce am facut poprire pe conturile ... (vezi toată discuția)
Plangere penala neplata salarii larisal larisal Buna ziua, Am urmatorul caz:in mai 2014 am primit sentinta definitiva si revocabila precum ca fostul angajator trebuia sa ma reintegreze pe post si sa-mi ... (vezi toată discuția)