avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... cum aman un proces?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

cum aman un proces?

Buna ziua,
in data de 30 iunie o sa am un proces cu politia pentru neacordare prioritate lietonlor prin care vreau sa imi obtin permisul inapoi,treaba e ca atunci voi fi plecat din tara.
Intrebarea mea este cum pot amana procesul?
Trebuie sa merg la judcatorie sa depun vreo cerere ca vreau sa aman procesul sau care este procedura?
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 13:04, 27 Mai 2009
~ Conținut șters la cerere ~
Puteti sa va angajati aparator care sa va reprezinte si nu vor mai fi probleme.
Iar momentan, dobanditi permisul inapoi in baza certificatului de grefa....
Aceasta cerere este tip sau o pot completa dupa cum urmeaza:

Domnule judecator,
Subsemnatul Georgel va rog a amana porcesul decoarece in ziua respectiva voi fi plecat din tara
Cu respect
Georgel
Nu este un model tip......cererea o puteti formula dumneavostra, scris de mana....si o depuneti la arhiva Judecatoriei indicand si numarul de dosar. Si sa aveti si un exemplar pentru a primi numarul de inregistrare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! va rog sa-mi spuneti daca exista o cerere tip de contestatie ... Marian Saulescu Marian Saulescu Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca exista o cerere tip de contestatie sau se poate scrie de mana? La fel pentru cererea de grefa. Daca sunt cereri tip unde ... (vezi toată discuția)
Mi-a fost suspendat permisul de conducere, vreau să fac contestaţie Bashquet Bashquet Bună, Acum două zile am comis-o. Respectiv nu am acordat prioritate pietonilor, aflaţi pe trecerea de pietoni marcată. Îmi asum vina, dar procesul ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat si depus plangere belciugr belciugr Buna ziua, In luna mai mi s-a suspendat permisul de conducere pentru neacordare de prioritate (intamplarea s-a petrecut in Bucuresti iar resedinta mea este ... (vezi toată discuția)