avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Reparatii auto decontate de asigurari
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Reparatii auto decontate de asigurari

Am si eu o problema. Am o reparatie auto a unei masini a firmei in urma unui accident decontata de catre firma de asigurari. La noi a ajuns o copie a facturii respective in care se specifica ca nu trebuie platita de noi. Corect ea fiind achitata de asigurari. Cum inregistrez eu aceasta ? Va multumesc ptr ajutor!
Cel mai recent răspuns: cata8 , utilizator 15:53, 23 Octombrie 2014
V-am dat mai sus un link unde s-a mai discutat problema. Acolo puteti descarca un material de la ANAF care trateaza acest subiect.
Va multumim tuturor ptr ajutor. Ptr noi acum problema este rezolvata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare casco Kafeodorovici Kafeodorovici Buna ziua, As dori sa ma lamuresc intr-un aspect daca se poate. Pe scurt : De curand autoturismul meu a fost avariat ca urmare a unui furt si astfel am ... (vezi toată discuția)
Factura in original se opreste obligatoriu de asigurator? alexxadavyd alexxadavyd daca am asigurare casco , dar dupa reparatii o mica parte din costurile de reparatii le platesc si eu, factura de plata a reparatiilor este oprita de firma de ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea facturilor de reparatii auto cu decontare directa lbulzan lbulzan Va scriu in calitate de asociat la un service auto autorizat, cu urmatoarea solicitare: In cazurile de reparatii pe asigurari cu decontare directa, factura ... (vezi toată discuția)