avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Declaratiile de renuntare la succesiune pierdute de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Declaratiile de renuntare la succesiune pierdute de Biroul Notarial

Buna ziua,

In ultimii ani am tot adus pentru o succesiune la biroul notarial din comuna unde am terenurile pentru declaratiile de renuntare la aceasta succesiune peste 30 de persoane. Cand sa termin cu aceste acte la ultimele 3 persoane am fost anuntat de angajatii acestui birou ca nu imi gasesc actele in arhiva si de 2 saptamani tot nu le gasesc.
Ce pot face in aceasta situatie ca sa pot face succesiunea?
Au dat declaratie si aceste 3 persoane cu ajutorul unei declaratii date de un frate si au putut lua de acolo arborele genealogic.
Cel mai recent răspuns: ContSters330712 , utilizator 21:17, 22 Octombrie 2014
cred ca trebuie sa reconstituiti arborele genealogic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce procent voi mosteni si cum procedez pentru succesiune? Sam55 Sam55 Buna ziua! Bunica mea din partea tatalui a decedat de curand. Sotul dansei inca traieste. Au impreuna doi copii, anume tatal meu, care este decedat, si ... (vezi toată discuția)
Istoricul unei familii incepand cu 1930??!! aniela parvu aniela parvu Exista posibilitatea descoperirii istoricului unei familii din Bucuresti incepand cu anul 1930 (cand incep mostenirile care ma intereseaz)? Nu ma refer la ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren extravilan toma st toma st Doresc sa intabulez pe numele meu doua parcele teren extravilan, mostenire de familie. Santem trei frati, parintii decedati amandoi. Precizez ca sunt mai multe ... (vezi toată discuția)