avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cerere scoatere de la cotele de intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cerere scoatere de la cotele de intretinere

Buna ziua. va rog sa ma lamuriti intr o problema. la inceputujl lunii septembrie am depus cerere la asociatia de locatari de scoatere de la intretinere a persoanelor pe luna septembrie. la inceputul lunii octombrie am depus cerere de introducere a unei pers la intretinere. ambele cereri le am depus la asociatia de proprietari. azi cand s a afisat la scara intretinerea vad ca pe luna septembrie apar cu 2 pers si pus pausal mc apa. am mers la asociatie iar de acolo mi s a spus ca nu am fost scoasa pe luna septembrie si nici pe octombrie nu s a scazut o pers deoarece seful de scara nu i a comunicat nimic.
intrebarea este eu cele 2 cereri trebuia sa le dau si sefului de scara sau era rolul administratiei sa faca schimbarile respective ? caci administratora vorbea de parca nu era treaba ei sa faca modificarile.
cum as putea rezolva situatia sa nu trebuiasca sa platesc luna sept ?
Cel mai recent răspuns: bogzap , utilizator 22:12, 23 Octombrie 2014
cererile depuse , au numar de inregistrare ?
Noi nu stim cum este organizata asociația dvs. In mod normal trebuia sa va dea nr de înregistrare. Fara nr nu puteți dovedii ca ați depus cererea. Întrebați președintele cine tine registru de intrări-ieșiri ca pe viitor sa primiți pe loc număr de înregistrare.
Se pare ca a fost o greseala. De obicei in acest caz e mai dificil sa se refaca lista, dar propuneti sa va scoata pe luna urmatoare.
da am cererile cu nr inregistrare si copie dupa ele.
intr adevar dupa lungi discutii am ajuns la solutia de scoatere de la intretinere pe urmatoarele 2 luni. am sa astept sa vad ca pun si in practica.
multumesc pt raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numarul de persoane la intretinere pandelache pandelache Buna ziua! Locuiesc singur intr-un apartament cu 3 camere, de 2 luni insa m-am trezit cu 2 pesoane la intretinere, in loc de una singura. Unde pot reclama ... (vezi toată discuția)
Plata la pausal inseamna acoperitor ??? istanmoni istanmoni buna ziua.. revin cu o alta intrebare... legata de faptul ca , aici unde locuiesc, nu exista ascociatie de proprietari, nici nu o sa se infinteze prea curand ... (vezi toată discuția)
Refuz numar de inregistrare de la asociatia de locatari sebiedy sebiedy am vrut sa depun o cerere la asociatia de locatari motivand in ea ca se fac abuzuri din partea administratorului, ca trece mai mult la intretinere, si mai ... (vezi toată discuția)