avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Firma montaj usi
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Firma montaj usi

Buna seara,
In urma cu 12 zile am facut o comanda de 8 usi.Am achitat tot si am primit chitanta.Trebuiau sa vina dupa cateva zile sa le monteze si nici pana acum nu au venit.De fiecare data cand ii sun ma amana gasind tot felul de motive.ce ar trebui sa fac in acest caz?Cui sa ma adresez? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Mariana Lazar , Avocat 23:09, 22 Octombrie 2014
depuneti reclamatie la oficiul pentru protectia consumatorilor, iar catre firma in cauza comunicati o notificare de punere in intarziere, cu mentiunea ca daca nu isi executa obligatia de livrare a bunurilor, va fi actionata in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict persoana juridica livrare neconforma DaniSalas DaniSalas Buna ziua, Societatea mea a comandat via internet un produs, dupa ce am efectuat plata integrala si am constatat ca produsul livrat nu este cel comandat, ... (vezi toată discuția)
Soluție firma de mobila neserioasa Adrian1311 Adrian1311 Am semnat un contract cu o firma de mobila și am achitat integral comanda, au trecut 2 luni de zile.. Mereu îmi zic ca o sa vina dar nu o fac, termenul a ... (vezi toată discuția)
Ajutor - refuz livrare marfa achitata integral AntoanelaC AntoanelaC Buna ziua, Am avut un contract de livrare si montaj parchet incheiat intre o societate comerciala si firma la care lucrez. Colaborarea dura de ceva timp, ... (vezi toată discuția)