avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Casa in vanzare fara existenta unui partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Casa in vanzare fara existenta unui partaj

Am o intrebare mama mea are o prietena care in urma cu doua luni a facut comotie cerebrala si sta la pat mobilizata nu este divortata de sotul ei dar nu mai au nici o legatura iar el a pus casa in vanzare poate sa bage divort fara ca ea sa fie deacord? In urma comotiei a facut si dementa vasculara?
Va rog sa imi raspundeti
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:05, 25 Octombrie 2014
Asupra imobilului unde proprietar este doar sotul, doar acesta poate dispune ce face cu dreptul sau de proprietate. Adica il poate vinde linistit. Cat priveste imobilele dobandite impreuna,acestea pot fi instrainate doar impreuna cu sotia.
Cu stima,
av.M.Hornea
Cum a pus casa in vanzare?
Este doar celalat propriatar?

Procesul poate dura foarte mult timp daca o ruda a persoanei care a facut comotie are inspiratia sa angajeze un avocat potrivit care sa aiba timp de caz.

Cazul trebuie analizat cu mare atentie...

Daca instanta afla de comotie se amana vreo 2 termene oricum...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort in absenta uneia dintre parti ionelahalus2015 ionelahalus2015 Buna ziua, sunt casatorita in Romania si urmeaza sa divortez, as dori sa stiu daca Este posibil inaintarea actelor, inceperea acestuia, farà prezenta mea in ... (vezi toată discuția)
Divort de un cetatean arab nadia34mandea nadia34mandea buna ziua o intrebare la dvs am va rog frumos am pe prietena mea romanca care locuieste in italia dar are o problema vrea sa divorteze de sotul arab .istoria ... (vezi toată discuția)
Cum se poate obtine divortul atunci cand una din parti nu se afla in tara? maryradu maryradu Buna seara, va rog frumos sa imi spune-ti si mie ce trebuie sa fac sa obtin divortul de sotul meu tinand cont ca in momentul de fata nu se afla pe Teritoriul ... (vezi toată discuția)