avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatie proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatie proprietari

Am onoarea,
Am probleme cu cei din conducerea asociatiei de locatari din blocul meu. Eu sunt relativ nou (aprox 3 ani) dar mereu am avut suspiciuni privind modul de utilizare a banilor. Am ignorat problema pt. că nu am avut timp să ascult nemultumirile altor vecini si-mi pare rau pt. ca acum m-am trezit cu o sumă de 230 lei pt apă deoarece luna trecuta nu am fost acasa si nu am dat consumul de apa.
Aș dori să știu unde aș putea să fac o reclamație/plângere pt a se verifica modul de cheltuire al banilor asociatiei pt. ca acum am fost nevoit sa ascult pățaniile altor vecini și să luăm atitudine față de administrația blocului.
Vreau să știu dacă există o autoritate, din afara asociației care să poată verifica și identifica abuzurile care se petrec.
Vă mulțumesc,
cu respect,
Cel mai recent răspuns: Modica , utilizator 18:10, 26 Octombrie 2014
Ati luat legatura cu administratorul? Care a fost consumul pe lunile anterioare? E posibil sa fi uitat sa fi tremis si lunile anterioare si acum sa fi fost o regularizare?
Aveti o situatie personala a consumurilor, cu care sa confruntati consumurile repartizate in listele ultimelor 3 luni, sa zicem?
Puteti contesta lista afisata si sa cereti explicatii cu privire la modul de calcul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Afisare si plata tabel cota de intretinere fara luarea in calcul a consumului de apometre Violeta Sc Violeta Sc Buna ziua, Imi puteti spune cum pot proceda in urmatoarea situatie va rog: Pana la sfarsitul lunii Septembrie administratorul blocului sau cel putin ... (vezi toată discuția)
Refuz asociatie regularizare consum apa a89 a89 Buna ziua Va rog sa imi spuneti daca este legala instituirea prin hotararea asociatiei de proprietari a imposibilitatii de a realiza regularizarea ... (vezi toată discuția)
Index apometre ciancu ciancu As avea mare nevoie de un sfat. La asociatia de locatari de care apartin, in ultimele doua luni, la toti locatarii sunt adaugati multi metri cubi de apa ... (vezi toată discuția)