avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Preaviz de 20 zile
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Preaviz de 20 zile

Am un angajat cu contract de munca individual incheiat in 2008, când perioada de preaviz in cazul demisiei era de 15 zile. Se poate incheia un act aditional prin care sa precizam modificarea perioadei in 20 de zile lucratoare ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:18, 23 Octombrie 2014
Da. Desigur, actul aditional trebuie acceptat si semnat de salariat.
Multumesc.
Nu este obligatorie sa se modifice durata de preaviz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz ciprianst ciprianst As dori ajutorul in rezolvarea corecta a urmatoarei probleme: - angajatorul a transmis un act aditional prin care se modifica perioada de preaviz in cazul ... (vezi toată discuția)
Demisia madalinamadutza madalinamadutza buna seara! sunt angajata in functia de farmacist diriginte si vreau sa mi depun demisia din mai multe motive pe care patronii mei(ei nefiind de profesie) le ... (vezi toată discuția)
Demisie cu preaviz tavita tavita Am dorit sa imi dau demisia cu preaviz ( 20 zile calendaristice, cat era trecut in C.I.M., ca si termen), dar compania mi-a solicitat demisia cu termenul ... (vezi toată discuția)