avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Marfa adusa si neridicata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Marfa adusa si neridicata

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un sfat.....Firma a coamndat si adus in tara mobilier la solicitarea unui client. Acesta a platit un avans. Cand a sosit marfa a fost anuntat si urma sa faca plata si pentru restul ramas si apoi sa-i fie livrata. Facturile au fost facute si trimise prin curier. O perioada nu am mai raspuns la telefon si dupa ce am reusit sa-i contactez au spus ca au proleme cu banii si sa mai tin marfa...aceasi poveste imi spune de fiecare data cand ii sun... Noi nu avem loc in magazin pentru marfa de aceea prin bunavointa unei cunostinte o tinem intrun depozit. Fiind de terasa posibil sa se gandeasca ca si asa vremea nu mai e frumoasa sa o ia la primavara.... Nu avem un contract cu ei deoarece am mai lucrat inainte si nu am avut nici o problema. Acum vreau sa-mi recuperez banii si sa scap si de marfa.... Ce sfat imi puteti da? Multumesc
Cel mai recent răspuns: loriparla , utilizator 12:24, 27 Octombrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Mltumesc pentru raspuns. Azi intentionez sa le trmit alta notificare deoarece in continuare nu raspund la telefon ....
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc, asa am trimis. Sper sa se rezolve ceva....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colet expediat fara plata ramburs 4ndr31s 4ndr31s Buna ziua, Sper sa gasesc un raspuns la dumneavoastra. Pe scurt speta este urmatoarea: - am dat comanda de cateva produse la o firma din bucuresti (comanda ... (vezi toată discuția)
Inselaciune pe internet Aliss99 Aliss99 In data de joi10 ian am cumparat de pe un site de vanzari un telefon. Am luat legatura cu utilizatorul, mai precis vanzatorul si am stabilit ca telefonul sa-mi ... (vezi toată discuția)
Produse platite din greseala, dar necomandate ionescuadrian ionescuadrian Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Am platit din greseala niste produse pe care nu le-am comandat si nici nu am nevoie de ele.Eu ma ocup de ... (vezi toată discuția)