avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Restante si penalizari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Restante si penalizari

Daca platesc restanta plus penlitatiile catre asociatie dupa pot sa-i dau in judecata ptr.penalitati care consider ca sunt exagerat de mari?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 05:52, 24 Octombrie 2014
Scuze, am greșit - 0,2% /zi dar nu mai mult de 100% din suma datorata.

Poti sa le ceri sa vezi hotărârea A.G., sa nu te miri dacă nu au hotărâre.
Ultima modificare: Joi, 23 Octombrie 2014
terentetalharu, utilizator
lau45 a scris:
Daca platesc restanta plus penlitatiile catre asociatie dupa pot sa-i dau in judecata ptr.penalitati care consider ca sunt exagerat de mari?

Puteti sa incercati sa-i actionati in judecata pentru ca nu va opreste nimeni, dar pierdeti.

Ex:2700lei restanta+pen.
plata 500.
2700-500=2200nu?!?

Luna urmatoare 3400 restanta+penl.
Mergeti in primul rand la administrator si cereti-i sa va faca o situatia a modului cum calculeaza aceste penalizari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalizarile in temeiul legii 230/2007 MicaCris MicaCris Conform art 49 a lg 230, suma totala a penalitatilor poate depasi suma restantelor la cote de intretinere? In legea 230 se specifica ca nu poate depasi o ... (vezi toată discuția)
Penalizari intretinere tagana tagana buna ziua sunt restantier de 2 ani de zile si am si eu o intrebare.este normal la o suma restanta de 8000 lei sa mi se aplice o penalizare de 4000 lei...aceste ... (vezi toată discuția)
Penalitati otto2007 otto2007 1. Pentru a calcula si aplica penalizari la sume restante este necesara hotararea adunarii generale a proprietarilor? 2. Cine este raspunzator pentru sumele ... (vezi toată discuția)