avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Inmatriculare masina
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Inmatriculare masina

cum se poate inmatricula o masina adusa din germania de x, x are contract vanzare cumparare cu germanul, si y a cumparat-o din ro de la x, problema e ca x a scos primul rand de numere rosii. lui y o sa ii trebuiasca fiscal de la x, iar x are datorii si nu a luat-o in evidenta la taxe si impozite?
Cel mai recent răspuns: anakyn , utilizator 18:53, 24 Octombrie 2014
pai nici la taxe si impozite nu vor s-o ia in evidenta pana nu aduc fiscal de la romanul care a vandut-o. orice contract de vanzare cumparare tre sa fie insotit de un fiscal am impresia.
clar mai are si alte necazuri , in afara de acesta!
masina , acum am citit legea , trebuie trecuta in evidenta primariei , in vederea impozitarii in cel mult 30 de zile . in caz ca trec cele 30 de zile , urmeaza amenda ...costurile nu sunt mari .
dar cei de la primarie de la domiciliul vanzatorului , cred ca abia il asteapta sa le faca o vizita....
cum am spus , eu am apelat la un intermediar ....si nu cunosc procedura , dar m-i s-a parut ca totul s-a derulat prea repede.
pana la urma se da in judecata si cu hotararea respectiva se inmatriculeaza fara fiscalul lui, dar ma gandeam ca mai sunt si alte metode fara a se ajunge la instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat fiscal-problema inmatriculare justinn justinn Buna seara, va prezint o problema (destul de neplacuta) la care, sper din tot sufletul sa-mi dati o rezolvare: La data de 6.12.2013 am cumparat un autoturism ... (vezi toată discuția)
Numere rosii, al doilea set costyy73 costyy73 Doresc sa cumpar o masina care are un set de nr rosii scoase si eu vreau sa scot pe al doilea in judete diferite ,De ce acte am nevoie de la vanzator ? (vezi toată discuția)
Cumparare auto sh adus din afara prin intermediar BIG_V BIG_V Buna ziua, Vreau sa cumpar o masina adusa din afara si as vrea sa stiu ce acte trebuie sa primesc de la vanzator. Problema ar fi ca cel de la care o iau a ... (vezi toată discuția)