alina_puff a scris:
Am o problema foarte mare cu Asociatia de Propietari ni s-a impus de cei de la Dalikia sa montam un apometru de scara nu au vrut in prima faza sa il monteze cu pretextu ca nu se poate monta pentru ca trebuie reparat subsolul ne-am reparat subsolul se tot amana acest montaj.
Discutati cu presedintele asociatiei si vedeti de ce se amana, de ce nu se monteaza acest apometru de scara.
...consum egal repartizat nici odata nu mi-au aratat o factura cei de la asociatie , eu apometru in casa care zice ca acel apometru este orientativ asa mi-au zis eu platesc ce consum orientativ plus consumul egal repartizat unde sa ma duc sa pot face o reclamatie pentru a le face un control ca mie mi se pare ca ne fura .
Daca aveti apometre in fiecare apartament, consumul trebuie sa fie in conformitate cu indexul acestor apometre plus eventualele diferente, pierderi... si nu egal.
Daca sunteti membri ai asociatiei, dumneavoastra, membrii asociatiei faceti controlul prin membrii comitetului pe care i-ati ales, prin presedinte, comisia dde cenzori, adunarea generala... si nu altcineva din afara. Va exprimati cu "pentru a le face un control" ca si cum vecinii dumneavoastra care gestioneaza asociatia ar fi straini de asociatie cand in realitate sunteti impreuna, aveti dreptul dar si obligatia de a gestiona asociatia.
Ceilalti vecini ce spun? Ei sunt multumiti de modul de repartizare a consumului de apa?