avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1086 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna ziua! As vrea sa stiu daca se poate deschide succesiunea in alt sector din Bucuresti, altul decat cel al ultimului domiciliu al defunctului. Daca sunt ceva restrictii in acest sens, care ar fi acestea? Multumesc pentru atentie.
Cel mai recent răspuns: antonia77 , utilizator 14:28, 24 Octombrie 2014
mda... :) lucrurile pot fi privite si asa. :))

dar in "spiritul legii vechi", la momentul cand a fost adoptata, cam asta a fost intentia legiuitorului. problemele au aparut acum, din textele de lege neconcludente, neconcrete si multiplele posibilitati de interpretare. intradevar, acum, unele dispozitii legale sunt mai ok reglementate. oricum, toata stima, e mai bine asa pt notarul public decat cum zic eu. :D

dar privind competenta.....provincia va invidiaza privind procedura succesorala.

o zi excelenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Competenta teritoriala a notarului bukinst bukinst In situatia dezbaterii unei succesiuni, decedatul avand domiciliul intr-o localitate rurala aflata la egala distanta de 3 orase in care se gaseste un birou ... (vezi toată discuția)
Pot lua orice notar din orice judet aminalex aminalex eu vreau sa cumpar o casa dar actele le fac in alt judet pot? (vezi toată discuția)
Succesiune costels costels deschiderea succesiunii se poate face la orice notar? se poate deschide succesiune in Bucuresti pt . ca proprietatea e in alt judet? (vezi toată discuția)