avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Punere sub interdictie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Punere sub interdictie

Va rog sa imi spuneti ce consecinte exista daca in cazul existentei unui proces de punere sub interdictie pe rol, persoana care urmeaza a fi pusa sub interdictie isi schimba domiciliul, respectiv are viza de flotant in alt judet. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 15:15, 24 Octombrie 2014
Nu are nicio importanta avand in vedere ca la data depunerii actiunii de punere sub interdictie parchetul/judecatoria erau competente potrivit adresei de domiciliu al paratului de la acel moment!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort si viza de flotant andra-celia andra-celia buna seara, daca am introdus actiunea de divort la jud din raza ultimului nostru domiciliu comun, dar am precizat in continutul actiunii ca numai locuim nici ... (vezi toată discuția)
Comunicarea actelor de procedura la o alta adresa cristian_saulea cristian_saulea Am pe rolul judecatoriei un proces, dar corespondenta (citatiile, intampinarea etc.) vin pe adresa de domiciliu. Intrebarea este daca imi fac viza de flotant ... (vezi toată discuția)
Persoane cu handicap IonutApetre13 IonutApetre13 Buna ziua! In urma unui AVC, tatal meu a devenit persoana cu handicap grav cu insotitor,drept urmare, nu mai poate sa decida pentru el. As vrea sa obtin drept ... (vezi toată discuția)