avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită evacuare locuinta anl
Discuție deschisă în Executare silită

evacuare locuinta anl

in urma cu patru ani am dobandit o locunta anl, dupa doi ani de la dobandire locuintei m-am casatorit ,sotul avand in proprietate o locuinta,in urma casatoriei a rezultat un copil iar dupa nastere la o perioada de cateva luni am divortat.in urma acestor fapte primaria a emis o cerere de evacuare si ma vad obligata sa raman cu un copil de 2 ani in strada...ce pot face???
Cel mai recent răspuns: lauraburcea , utilizator 14:12, 24 Octombrie 2014
Din pacate legea este clara. Nici unul din memebrii familiei nu pot sa detina sau sa fi detinut o locuinta.
Pentru mine nu este clar ceva din toata povestea, ap. ANL este dobandit de dv? ap sotui este doar al sotului? atunci unde apare alta proprietate pe numel dv. incat sa fiti evacuata?
sotul a detinut un imobil inainte de casatorie, iar in timpul divortului inainte de pronuntarea definitiva a cumparat un teren(inca eream casatoriti).mentionez ca dupa divort eu nu am ramas cu nimic
Ultima modificare: Vineri, 24 Octombrie 2014
lauraburcea, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunul propriu poate deveni subiect de partaj? nevasta mă amenință că, în caz de divorț, va trebui să facem partaj la locuință deoarece copilul intră în întreținerea ei IonutGologan IonutGologan Buna. Sa spunem ca nu ma mai inteleg cu nevasta si avem un copil minor impreuna. Locuinta este dobandita de catre mine dinainte de casatorie prin act de ... (vezi toată discuția)
Locuinta anl si divort mitika255 mitika255 Impreuna cu sotia detinem o garsoniera ANL, in urma cu 3 ani sotia a primit mostenire un apartament, acum cei de la ANL s-au sesizat si vor sa faca evacuarea ... (vezi toată discuția)
Evacuare sot din domiciliul conjugal liviu_tl liviu_tl Buna ziua! Sunt casatorit de 3 ani si, inca inainte de incheierea casatoriei, am domiciuliul si mutatia la domiciliul sotiei, apartamentul fiind proprietatea ... (vezi toată discuția)