avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Articol din ziar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Articol din ziar

Buna ziua
am si eu nevoie de un o parere in privinta unui aspect pe care nu stiu cum sa il abordez. Intr-un ziar local dintr-un anumit oras a aparut un articol despre societatea comerciala al carui administrator si asociat unic sunt, articol cu date complet eronate, dar care deja imi creeaza probleme. Ce pot face? Am trimis deja mail-uri redactorului sef si celei care a scris articolul cerindu-le sa dezminta. Inca nu am primit raspuns. Nu cunosc, chiar se pot scrie orice date despre firme intr-un simplu articol, fara sa te interesezi daca sunt adevarate?
Mai avea de trecut adresa de domiciliu, sa primesc eventual si niste vizite ....
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:08, 28 Octombrie 2014
Daca va simtiti lezat intr-un drept al dvs. actionati in instanta si solicitati repararea prejudiciului, atat in forma materiala - despagubiri cat si in forma publicarii de scuze sau dezmintiri sau ce considerati dvs.
Multumesc pentru raspuns. Telefonic si-au cerut scuze si au modificat articolul cu datele adevarate, ziarul fiind online. Si era atit de usor sa ne sune inainte de a scrie, nu dupa...
De unde si maxima : "Da-i romanului mintea de pe urma ..", sau cum era?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa stergi articole cu tine de pe internet ? Balan_Titus Balan_Titus Buna ziua. In urma unui proces care a fost mediatizat ( slab mediatizat, dar totusi mediatizat ) numele unui cunoscut a aparut in presa scrisa si in diverse ... (vezi toată discuția)
Raspundere juridica - blog de stiri homebet homebet Buna ziua, As vrea sa deschid un site de tipul unui ziar online in care sa fie publicate stiri si informatii despre ceea ce se intampla intr-o companie spre ... (vezi toată discuția)
Codul penal stefanolivia stefanolivia Buna se aude ca va intra codul in octombrie 2010 stie cineva ceva despre asta?Sau de vreun decret?Ca se vorbeste de 2 luni despre asta dar niciodata nimi ... (vezi toată discuția)