avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Se poate renunta la un contract semnat cu un furnizor ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Se poate renunta la un contract semnat cu un furnizor de servicii?

Buna ziua.
Am facut o "prostie". Am citit pe reclama unui furnizor de telefonie - cine are cel putin abonament la furnizorul ......de telefonie primeste pe loc o tableta pe gratis cu internetul instalat. Cine nu ar vrea o tableta pe gratis? Am sunat-o pe nepoata mea, ea avea abonament de doi ani, deci avea toate conditiile sa primeasca pe gratis o tableta. Si aici urmeaza derutarea. Primesti tableta pe gratis, dar trebuie sa platesti lunar 55 lei timp de doi ani pentru internet. Nepoata s-a bucurat, nu a facut calcule ce inseamna 55 lei lunar doi ani de zile si astfel a semnat contractul. Ulterior facand calculele si-a dat seama ca a facut un lucru negandit si foarte dezavantajos pentru ea. Exista vreo cale de remediere a aceastei situatie? Va rog sa ma ajutati fiindca ma simt tare vinovata pentru faptul ca eu am anuntat-o de existenta acestei posibilitati
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 11:41, 27 Octombrie 2014
Aproape sigur NU se poate face nimic...... Poate un avocat priceput, cu contractul in fată, sa gaseasca o fisura...
In reclama nu specifica, ca este conditionat de abonament de internet. Concret scrie ca este pe gratis , cu internetul instalat si primesti pe loc. Suna foarte atractiv.
Are doua sanse sa scape de contract:
- sa i se fi facut oferta telefonic si sa nu i se fi dat informatia referitoare la costul suplimentar la abonament
- sa fi semnat contractul dar sa nu fi primit tableta pe loc, asa cum spuneti ca suna reclama.

Daca a semnat un contract si a primit tableta sansele sunt 0. Dati mai multe amanunte, poate e ceva cu care va putem ajuta. A semnat deja contractul, are tableta?
In privinta vinovatiei, in opinia mea nu aveti de ce sa va faceti probleme. Nu ati obligat-o s-o ia, trebuia sa se informeze mai bine si sa-si faca acele calcule inainte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rcs-rds ContSters209690 ContSters209690 buna ziua am un contract de internet de 6 ani cu rcs-rds.In luna martie 2011 am incheiat un abonament de televiziune.Am vrut sa reziliez contractul de ... (vezi toată discuția)
Vodafon Madaburnar Madaburnar Buna am avut un abonament la vodafon prin 2015 totul a mers okei pana cand in aprilie 2016 am plecat in stainatate si iam zis cuiva sa mearga sami plateasca ... (vezi toată discuția)
Vreau sa renunt la un abonament vodafone FlamindAndrada FlamindAndrada Buna ziua, am fost sunat de cei de la vodafo daca vreau sa im schimb abonamentul si miau zis ca mi se prelungesc minutele mega la internet si toate aceste im ... (vezi toată discuția)