avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Achizitii intracomunitare
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Achizitii intracomunitare

firma din Romania inregistrata in scopuri de TVA si in ROI executa lucrari de renovare asupra unui imobil in Franta materialele cumparate de pe teritoriul frantei se declara in D390?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters294670 , utilizator 22:23, 25 Octombrie 2014
Nu sunt bunuri achizitionate in Franta ,ca urmare nu reprezinta operatiuni intracomunitare(nu parasesc statul membru).Nu se declara in 390

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa plateste tva-ul pentru o munca in strainatate? AlexandruBZS AlexandruBZS Am o mică companie din domeniul construcțiilor și am avea un șantier în străinătate, la un particular în Franța. Privind TVA-ul, ... (vezi toată discuția)
Srl din romania depoziteaza marfuri in slovacia szabi_ur szabi_ur Descrierea situatiei : O societate infiintata in Romania,cu sediul in Romania, inregistrata in scopuri de TVA doar in Romania inchirieaza un depozit in ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara zona libera nicoletabis nicoletabis Am de facut o achizitie intracomunitara dar am verificat cod fiscal al furnizorului si apare invalid desi are codul fiscal al unui platitor de tva cu NL in ... (vezi toată discuția)