avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Succesiune-probe in apel- cum procedez?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Succesiune-probe in apel- cum procedez?

Buna ziua, rog mult un sfat: in fond mi s-au incuviintat 2 probe dar nu s-au administra niciuna, in apel, mi s-a incuviintat 1 proba ,de cealalta neamintind nici instanta ,nici aparatorul meu neinsistand sa se administreze.EU tin mult sa se administreze aceasta proba, stiu ca proba incuviintata in fond si neadministrata,se va administra in apel. Urmeaza alt termen- va rog invata-ti-ma cum cer ACUM proba care nu s-a administrat la fond. Multe multumiri.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:47, 25 Octombrie 2014
daca a trecut termenul de propunere a probelor si avocatul dvs nu a cerut, de ce ar solicita instanta. Avocatul ar fi trebuit sa propuna.
Da, avocatul se ocupa de caz.
Atata timp cat aveti avocat acesta se ocupa de aparare si instanta nu va baga in seama in mod normal.
Aveti dreptul de a vorbi si dvs. dar nu stiu daca o sa va lase instanta...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua apel partaj.daca avocatul meu nu a depus intampinare ... Sfle Sfle Buna ziua Apel partaj.Daca avocatul meu nu a depus intampinare la apel mai pot depune intampinare si propune martori, mentionez ca primul termen a fost ... (vezi toată discuția)
Judecarea apelului alexa_sidorencu alexa_sidorencu Sunt reclamanta intr-un dosar,am castigat pe fond,acum paratul a depus apel,in cererea de apel nu s-a mentionat nimic nou(de fapt aceleasi motive au fost ... (vezi toată discuția)
Nu am depus intâmpinare apel drinceanuremus drinceanuremus Buna ziua, in urma unui proces de divort cu minori, sa dat o sentință de custodie comună, cu un program de vizitare propus de mine ai acceptat pe fond de ... (vezi toată discuția)