avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Suprapunerea somajului cu pensia de urmas
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Suprapunerea somajului cu pensia de urmas

Daca timp de po luna pensia de urmas s-a suprapus cu indemnizatia de somaj trebuie sa restitui intreaga suma primita ca somaj sau doar pe luna respectiva?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:41, 26 Octombrie 2014
Trebuie restituita doar pentru luna in cauza si nu pentru toata perioada.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas Cineva2424 Cineva2424 Problema mea este urmatoarea: Am luat pensie de urmas pana in 2011 cand am terminat masterul. In septembrie 2009 m-am angajat, fara insa sa stiu ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Demisie angajat diana45 diana45 Buna ziua, Am primit o prema de 500 de lei de la somaj ca m-am anagajat acum 3 luni. Daca imi dau demisia sau sunt concediata in afara de cei 500 de lei ... (vezi toată discuția)
Restituirea indemnizatiei pentru cresterea copilului rehina rehina inainde de a ramane insarcinata pe langa locul de munca eram si agent de asigurari dupa ce am nascut, nu am mai facut nici o asigurare, dar ca sa nu imi pierd ... (vezi toată discuția)