Buna ziua,
fiind in cautarea unei garsoniere si sperand sa fac acizitia cat mai curand, m-am lovit de-o intrebare :
- care sunt inconvenientele in a trece in contract numele meu si cel al nevestei?
pentre ca nu doresc sa dau peste dificultati juritice de fiecare data cand se doreste a se lua o décizie cu privinta la bunul cumparat...
Nu inteleg la ce inconvenient va refeeiti. Si daca nu o veti trece pe sotia dvs in contractul de vinzare-cumparare, tot va fi bun comun, fiind achizitionat in timpul casatoriei.
Da, asa cum a aratat colega avocat mai sus este irelevant modul in care puneti problema.nSotia va avea dreptul la jumatate prin lege oricum principial vorbind...nnAr fi recomandabil sa va informati juridic mai bine si nu sa faceti cum credeti dvs.nAveti dreptul de a merge sa consultati avocat si sa expuneti intreaga problema de fapt pentru a gasi o
Executare
roxanik_tany
buna seara. Sunt roxana. La sfarsitul lunii octombrie am incheiat un antecontract de vanzare-cumparare a unui apartament (eu fiind cumparatoarea). Vanzatorul ... (vezi toată discuția)
Recuperare avans
Ovidiu1313
Consultanta recuperare avans!
Buna ziua, recent, am semnat un antecontract de vanzare-cumparare pentru garsoniera proprietate personala.
Cumparatoarea sa ... (vezi toată discuția)