avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare garsoniera in doi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare garsoniera in doi

Buna ziua,
fiind in cautarea unei garsoniere si sperand sa fac acizitia cat mai curand, m-am lovit de-o intrebare :
- care sunt inconvenientele in a trece in contract numele meu si cel al nevestei?

pentre ca nu doresc sa dau peste dificultati juritice de fiecare data cand se doreste a se lua o décizie cu privinta la bunul cumparat...

multumesc pentru raspunsuri in avans.
sandu.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:28, 25 Octombrie 2014
Nu inteleg la ce inconvenient va refeeiti. Si daca nu o veti trece pe sotia dvs in contractul de vinzare-cumparare, tot va fi bun comun, fiind achizitionat in timpul casatoriei.
Da, asa cum a aratat colega avocat mai sus este irelevant modul in care puneti problema.nSotia va avea dreptul la jumatate prin lege oricum principial vorbind...nnAr fi recomandabil sa va informati juridic mai bine si nu sa faceti cum credeti dvs.nAveti dreptul de a merge sa consultati avocat si sa expuneti intreaga problema de fapt pentru a gasi o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare roxanik_tany roxanik_tany buna seara. Sunt roxana. La sfarsitul lunii octombrie am incheiat un antecontract de vanzare-cumparare a unui apartament (eu fiind cumparatoarea). Vanzatorul ... (vezi toată discuția)
Ce risca persoana care isi vinde firma,cu sediul social cu tot....care e "afacerea" Marian Turtoi Marian Turtoi :OSunt multi \"avocati\"care cumpara firme numai pentru \"sediu\".Desi costurile legate de cesiune sunt mai mari decit suma platita pe firma,totusi e \"la mare ... (vezi toată discuția)
Recuperare avans Ovidiu1313 Ovidiu1313 Consultanta recuperare avans! Buna ziua, recent, am semnat un antecontract de vanzare-cumparare pentru garsoniera proprietate personala. Cumparatoarea sa ... (vezi toată discuția)