Am impreuna cu fosta mea sotie custodia comuna a fetei noastre. Domiciliul stabil al fetei este la mama acesteia.
Suspectez ca fosta mea sotie consuma ocazional marijuana. Intrebarea mea este daca se pot face in Romania teste de depistare a consumului de droguri pe baza firelor de par?
In caz ca da, cui ar trebui sa ma adresez, ce pasi ar trebui sa urmez, etc.?
Se pot efectua astfel de teste si in Romania.
Avind in vedere ca nu mai aveti o relatie, nu cred ca se poate face fara acordul acesteia. Daca este in pericol interesul micutei, poate ar fi cazul sa luati masuri.
Ramane de vazut daca instanta va avea in vedere ceea ce vreti sa faceti in aparare.
Este foarte greu de spus intrucat va trebui sa dovediti ceea ce sustineti si in plus va trebui ca instanta sa dispuna o asemenea proba.
Nu mai este cum era in urma cu multi ani atunci cand consumul era incadrat legal si pedepsit de instante aproape ca si vanzarea de marihuana...
Prescriere cazier
Bygiki1
Bună ziua,
În 2017 am fost condamnat la 1 am și 7 de închisoare cu suspendare pentru trafic de droguri de risc (canabis), consum și aderare la grup ... (vezi toată discuția)
Posesie marijuana
GabelloBtg
Am fost perchezitionat de catre jandarmerie si s-a gasit asupra mea un \"dispozitiv de maruntit\" numit Grinder si un plic cu cateva firicele de tutun. Nu sunt ... (vezi toată discuția)